onsdag 24 september 2008

Upptäcktsfärd

Idag har Clara träffat sina kompisar Alice, Frank Bruno och Oliver. Hon tyckte att det var jättespännande och var som lite till sig. Hon är nog förtjust i Frank Bruno som är en liten kaka. Det märktes tydligt när hon försökte impa med att själv hålla i flaskan när hon fick mat.
Vi käkade lunch i tre timmar på Ett Skafferi vid Midsommarkransen, en fin räksallad och trevligt sällskap, jag skulle kunna vara mammaldig för evigt.
.
Idag gick det utmärkt att sitta ute och njuta i solen utan jacka, ja till och med utan tröja bara i t-shirt, helt underbart!
Och det var väldigt kul att upptäcka Midsommarkransen, hur mysigt som helst. Det är som en egen liten miniatyrstad bara sådär och jag har aldrig fattat det. Har till och med bott i närheten och missat hela grejen.

Alla tre mammor som jag var ute med bor i krokarna så dom körde en guidad tur, värsta upptäktsfärden så där på en lunchpromenad.
.
När vi kom hem slappade Clara i soffan och kollade nyheterna eller nåt medan jag gjorde en paprikasoppa med knaperstekt pancetta.

Inga kommentarer: