onsdag 2 april 2008

Trötta fotomodeller

Imorse ringde Theresia Köhlin och gratulerade till vår lilla dotter. Hon frågade om vi kunde komma in och fotografera oss under dagen. Jag var ju med och fotade magen för "Amelia mamma" för någon månad sedan och nu skulle även lilla skrutt vara fotomodell. Varken jag eller skrutt var speciellt pigg men vi bestämde oss för att åka in till hennes studio iallafall. Skrutt sov under hela fotograferingen och när allt var färdigt la hon av en ordentlig bajja och piggnade till. Efter det var hon såklart helt pigg och på alerten och hennes fina ögon var större än någonsin. Men då var vi redan färdiga, typiskt...

Fotografen var iallafall mäkta impad av vårt lilla troll, hon tyckte att det var en helt gudomligt söt liten varelse. Hon tog ett gäng bilder så jag hoppas verkligen att några blev bra även fast vi var något trötta som fotomodeller. Det är ett hårt jobb men nån måste göra det!

Nu har vi hunnit ta igen oss här hemma och ska snart äta. Petri och Skrutt lagar fiskgryta men Petri är inte helt nöjd med kockassistansen hon somnar visst hela tiden. Det är inte lätt å va liten.

Inga kommentarer: