måndag 5 januari 2009

Stockholm

I Stockholm igen dårå... och julfirandet är över för den här gången. Tre veckor hemma i byn fullkomligt rusade iväg. Men vi har haft ett väldigt fint jullov och det är på sätt och vis skönt att vara tillbaka. Petri är nog helnöjd med att lämna byn. Han suckade förnöjt och la sig i soffan med en bunt DN när vi kom hem, "åhh vad skönt att vara hemma!"
Inte för att han inte trivs i byn men jag kan förstå att två veckor räcker för honom. Han är nog lite besviken över att det är röd dag imorgon. Jag antar att han gärna hade tagit en väldigt tidig morgofika med grabbarna på firman imorgon.

Jag däremot tycker det känns otroligt skönt att det är en superröd dag imorgon. Och att vi äter frukost eller frunch tillsammans. Jag ska nog fixa en långsittarfrulle imorgon med en massa härliga små grejer. Hjärtplättar med spenat och en fetaostkräm, färskpressad juice, smoothie, rostfralla med god ost och marmelad, kaffe, scrambled eggs...

På onsdag börjar nya livet med sund mat och träning, mmm jo det avgör ju saken, härlig frukostfrossa imorgon och sen stryper vi intaget av onödigt ätande och blir smala och vältränade!

Inga kommentarer: