torsdag 15 januari 2009

Lite vad vi har pysslat med under veckan

I veckan var det tänkt att vi skulle besöka öppna förskolan för första gången. Det sket sig dessvärre och vi gjorde ett studiebesök på ett dagis istället. Ett dagis vi gärna vill ha Clara på men det var sinnessjukt lång kö. Vi har tyvärr inte fått ändan ur och satt henne i kö förrän nu så vi ligger lite risigt till, men vad fasiken... det löser sig!

Petri har fyllt år och vi firade igår med hans mamsing, papsing, syrror och pojkvänner. Anne och Michael kunde inte närvara fysiskt men deltog på ett hörn via länk från Maldiverna.

Jag har uträttat mycket viktiga ärenden i veckan men blir inte klok på vissa saker...
Clara hade sin tio månaders kontroll och fyller faktiskt tio månader just idag! Man fattar ingenting, nyss var hon ju bara en liten larv! Och kusin Richard firar sin ettårsdag i sin nya hemstad Sao Paulo, oj vad vi saknar honom.

Vi har promenerat en hel del kilometer i veckan, jag och Clara och idag fick vi sällskap av Amal med liten bebis.
Linda, Henke och Liam kom över på Sushi och överbliven tårta här på eftermiddan. Lilla Liam fyller tre år nästa vecka, han var ju också nyfödd alldeles precis nyss. Nä, tiden går för fort, så är det bara..

Och imorgon är det fredag, jag ska in på kontoret och ha utvecklingssamtal. Sen tror jag att vi svänger förbi hötrogshallen på väg hem och handlar fisk, kanske nåt gott vin också.
Om Clara är på humör går vi på jakt efter varsin festklänning till lördagens middag.

Inga kommentarer: