onsdag 15 oktober 2008

Rum för barn

Kollade runt på "Rum för barn" på kulturhuset idag med tre trevliga tjejor och tre snoriga små barn. Clara var den enda i sällskapet som inte var förkyld och jag hoppas innerligt att hon inte blir det heller.
Vi hängde med på en VIP-tur innan ordinarie öppningstid, väldigt gulligt ställe. Dit kommer vi återvända men kanske när Clara blivit lite äldre.
Idag bjöds det på sångstund, boktips och en liten rundvandring. Det mest intressanta rummet såg ut att vara bildverkstan där man kan experimentera med färg och form och pröva olika material och verktyg.

Idag satt vi med på en sångstund, helfånigt. Helst med små spädbarn som inte fattar ett smack. Möjligen tycker dem det är kul att titta på alla vuxna som springer runt i ring, sjunger med sin allra fånigaste röst och ser allmänt töntiga ut. Men annars vette katten om de får ut så mycket mer. Det är säkert roligt för knoddarna när dem börjar fatta lite mer och kan sjunga med själva.
Clara tyckte det var roligast att titta och känna på andra barn som var lika stora. Hon blir verkligen lycklig och alldeles fnittrig av andra barn, hur go som helst!

Vi käkade lunch och lämnade därefter sällskapet, promenerade till söder, köpte en lila kjol på Åhlens. Mötte upp Petri för en fika, snabbika, alltid snabbfika med Petri.
Petri skyndade vidare och jag och Clara promenerade hem för att laga mat. Pastaknyten med parmesan och spenat, en het chilisås, vitlök, paprika, purjolök, massor med riven parmesan och på 30 min var middagen serverad.

Inga kommentarer: