måndag 5 maj 2008

Presenter i massor!

Alltså det är helt otroligt vad Clara har fått mycket superfina presenter. Senast i raden var helt bedårande kläder från Mankan och Maria som kikade förbi på en fika. Och nu i helgen som varit hängde Edlundskan med på en fika ute i Kolvik, där vi tänkte tillbringa en del helger under sommaren. Hon hade köpt en sommardress i gult som Clara kommer vara söt som en liten karamell i. Och när vi sitter där och dricker kaffe på verandan dyker Jimmy, Emma och hunden Frodo upp. Med sig har dom värsta fina hink och spade kitet och en mumin hakklapp.

Just nu ligger Clara och myser på sin rosa filt som Teresia skickade från Australien, bredvid sig har hon sin gosiga mjukis kanin som Renitas familj gav henne och även den gröna spelande grodan som faster Tanja hade med sig. Hon lyssnar och tittar med spänning på mobilen som mommo och moffa köpte och är världens lyckligaste tjej!

Klockan närmar sig tre och jag tror att det är dags att jag lämnar morgonrocken och byter om till nåt mer anständigt. Jag och Clara ska ut på promenad och sen laga middag till pappan.

Inga kommentarer: