måndag 3 december 2007

Jag är grön idag..

Stockholm mår inte så där jättebra idag, det kan man se på Hötorgsskrapornas färg. Det är ett litet konstprojekt som en konstnär från Luleå driver. Man fyller i hur man mår via Internet och sen ändrar skraporna färg efter humör. Jag sitter precis snett mitt emot skraporna och har full koll på hur Stockholmarna mår. Det finns sju olika lägen och blått är lite halvdåligt. Min profil blev grön idag och det är precis på mitten så jag mår tydligen bättre än genomsnitts Stockholmaren.

Kanske för att jag har haft en bra helg. En lugn och skön hemmafredag. Petri hämtade upp mig här på kontoret och sen shoppade vi fisk i Hötorgshallen. Köpte en julgran och lite andra prylar och åkte hem och lagade jättesmarrig lax.
Vi kollade Idol och hade ett trevligt minSPA, fotbad, fotmassage och insmörjning av trötta vinterfötter.

På lördag shoppade vi ännu mer och yrade runt här och där. På kvällen när det blåste som värst begav vi oss iväg på 40-års fest. Hela festfrisyren blåste iväg, mindre trevligt men festen var bra!

Och söndag hade vi sovmorgon, sov faktiskt till elva vilket var längesen. Eller ja, jag blev faktiskt väckt vid sju med lussekatter, julmust, levande ljus och även en julsång av min söte make. Vi läste morgontidningen och somnade om, härlig adventsmorgon!
På eftermiddagen åkte vi ut till Saltsjöbaden för att träffa Eva och äta årets första julbord. Vi åt på Skärgårdskrogen i Neglinge, liten trevlig krog precis vid vattnet.

Inga kommentarer: