lördag 22 oktober 2011

Höstpysslar

Igår samlade vi höstprylar, löv, bär, kottar, pinnar och grejs. Vi gjorde det under en promenad till Gröndal där vi hade picknick. Min faster var med, faster Pipa. Vi har haft henne på besök i några dagar, i morse åkte hon hem till Göteborg. Trevligt med sällis då Petri varit i Paris sen i torsdags.

När vi vaknade idag var det regn så då åkte lövsamlingen fram. Vattenfärger, lim och höstprylar. Sen satte Clara igång med massproduktion av hösttavlor. En trivsam liten övning och hon var nöjd med det hur länge som helst. Frank somnade lagom till lunch då jag och Clara värmde älgfärsbiffar och pottimos från igår, lingon och saltgurka till. Guuudars så gott.

Efter lunch kom solen tillbaka och det blev tre timmar ute. På väg hem var vi så slut att vi råkade äta upp halva jättepåsen med lördagsgodis för att få ork och energi. Sockerchocken har nu lagt sig och vi ligger alla tre utslagna på golvet. Frank är lite irriterad över att Clara kollar film och jag håller på med Internet. Ingen kollar på hans snygga vändningar, så nu ska jag  väl ta och göra det då. Och snart kommer en efterlängtad pappa hem! 

Inga kommentarer: