måndag 19 september 2011

Nextjet är bara skit!

Bra där Nextjet... Det var meningen att vi skulle ha landat i Stockholm igår, vi är tillbaka i byn. En timme innan avgång ringer dom och meddelar att planet inte ens lyft från Stockholm än. Tvärnit i Puoltikasvaara för att invänta besked om vad som händer. Kaffe hos släkten och vi fick träffa lilla Viktor endast nån månad gammal. Så det blev ju trevligt men Nextjet hade alltså kunnat meddela försening betydligt tidigare. Vi hade inte behövt lämna Kuoksu över huvud taget. Vi väntade och väntade, inget besked. Vi ringer upp och försöker få nån form av info. Ingen vet, inget flyg, kanske inte ens kommer nåt flyg och kommer flyget och vi får åka med då blir det sent, väldigt sent.

Nåt vettigt borde dom ju kunna meddela, fattar ju att dom inte vill berätta hela sanningen. Antagligen för få passagerare och man anser att det inte är värt att lyfta. Det har ju hänt förut. Väldigt frustrerande, irriterande och tröttsamt. Skit företag, Nextjet...

Vi vände om och åkte tillbaka, hem till byn. Upp med all packning, leta välling, pyjamas, tandborste, bädda om, åhhh... Gör ett nytt försök idag. Återstår att se om dom behagar att köra fram ett plan till oss idag.

Inga kommentarer: