onsdag 15 juni 2011

Dambesök


Frank hade dambesök i gymmet igår. Dom har inte sett varandra men uppenbarligen har dom sett något lite halvläskigt i ena palmen. Sheana och Anne kom över för att plockade upp två välfyllda påsar med kläder att ärva. Vi åt lunch och traskade ner till BVC. Frank ser mer chockad ut över händelserna i gymmet än vad han gjorde när han fick sina första vaccinationer på BVC.

Jag höll han hårt i handen och bet mig själv i läppen när det var dags för den första sprutan. Han bara garvade och hade fullt upp med att charma barnmorskan. Spruta nr två varnades det för att den kommer göra betydligt mer ont, där är det inte bara sticket, tydligen känns det rätt bra när själva vaccinet sprutas in.

Jag tittade åt ett annat håll, höll ett ännu hårdare tag om Franks små händer och väntade på jättevrålet. Det kom ett argt ljud och Frank tittade missnöjt på barnmorskan, han kände sig nog lite lurad. Vi som hade så trevligt och bondade så bra, liksom. Och sen gör hon så där. Men sen blev han glad igen. Vilken kille! Det blir nog hädanefter han som får hålla min hand när vi ska pyssla med såna läskiga aktiviteter.

Inga kommentarer: