söndag 30 januari 2011

Äntligen är dom hemma igen!

Min "ensam" helg är över. Jag har hämtat hem miniskrutt älsklingen idag och den stora älsklingen kom helskinnad hem från Russia för någon timme sen. Clara har haft en toppenbra weekend hos farmor och farfar och Petri var överväldigad av sitt besök i Moskva.

Jag tillbringade min sista ensamkväll i Norrtälje. Bio och mat i goda vänners lag. Och sovmorgon även idag, nästan det bästa. Inga måsten, gå upp när man vaknar och inte när man blir väckt. Frukost, läsa tidningen och ta en dusch och det är ingen som rycker och drar i en. Allt i egen takt och ton, tänk att det kan vara så befriande.

När jag var redo åkte jag för att hämta Clara. Vi hann med en fin brunch med farmor och farfar och en promenad längst med isen vid Skarholmen. Där förövrigt starten av Vikingarännet går. Där stod jag på startlinjen förra året och det var en precis lika fin och solig vinterdag som idag.

Jäklar vad det kliade i skridskofoten när jag såg det fina upplogade startområdet och alla människor som var ute och körde idag. Jag vill också åka, jag vill också vara i fin form och vintersporta, jag vill inte vara en tjockis som har svåra problem med att få på strumporna på morgonen. Jag vill få det här överstökat nu och bli normal igen.

Vecka 34 + 2... då är jag väl i vecka 35 nu. Fem-sex veckor kvar... sen hoppas jag att det värsta är över och allt bara blir bättre!

Inga kommentarer: