söndag 2 november 2008

Wii är lyckliga!

Höstlovet tog slut och i fredags åkte Ella hem till byn igen. Vi hoppas att hon kommer ner och hälsar på snart igen!

Efter att vi lämnat av Ella på Arlanda skulle Petri bara göra en grej och sen köra hem oss. Det blev inte bara en grej utan olika typer av grejer, och tog väl ca tre timmar innan vi var på hemmaplan igen. Så jag fick lite brådis, Sofia var på väg och jag hade lovat att fixa mat. Inget handlat och en hungrig Clara som behövde all uppmärksamhet. Då tog Petri på FixarFrasse hatten och fixade allt. Och från att ha tänkt en mycket enkel middag med nån öl blev det plötsligt riktigt tjusigt.

Snabba kast som alltid, men det är så vi lever och det går fint.
Östermalmshallen var kvällens räddning, trerätters färdigmat, bara att värma på. En fin Riesling, Amarone och ostar och slutligen kaffe och avec. Och det blev en mycket trevlig kväll!

På lördag åkte vi ut till Värmdö, kaffe och bullar hos Petris faster. Alltid hembakade bullar. Hon är visst en av de värsta på att baka riktiga bullar, å det gillar man ju skarpt.
Petri stod för middagen även denna afton, tagliatelle med tornedo och en krämig gräddsås.

Hör och häpna, även idag visade hjärtat mitt vad han går för i köket och donade till fin husmanskost med bruna bönor å allt! Det satt fint efter en heldag på vift. Vi åt frukost och utrymde hemmet när vår bästa investering nånsin ringde på dörren, städerskan. Kollade in nya Nacka Forum medan hon förvandlade vårt hem till ett hem igen.
Och nu har vi äntligen köpt en bra present till oss själva, Wii spelet, å jag är så lycklig!

Inga kommentarer: