tisdag 29 mars 2011

Prickig


Efter tre dagar med feber kom de första prickarna, vi är med vattkoppor, suck...

Jag borde slippa, hade det som liten. Petri vet inte om han haft kopporna så det återstår att se om han blir prickig. Men det jag oroar mig mest för är att Frank ska behöva bli sjuk redan nu, endast två veckor gammal. Risken är väl överhängande men jag hoppa in i det sista att han ska slippa.

Clara är alltså hemma från dagis. Sjuk men ändå så fruktansvärt mycket energi! Hon öser på hela dagarna och röjer allt hon kan. Vattenfärger, måla med kritor, leka med lera, ordna kaffebjudning på sitt rum, spela keyboard så högt det bara går för Frank och göra alla bus hon kommer på medan jag ammar. Dagens bästa bus var att smeta fast falukorvsskivor på balkongdörrens fönster. Det hade hon sett att Lotta på bråkmakargatan gör så det var visst helt ok. Den här veckan kommer bli tröttsam.

2 kommentarer:

Erika sa...

Du klarar dig garanterat då man bara kan få vattkoppor en gång. Frank borde klara sig i och med att du ammar, de har ju ett väldigt bra skydd där.Däremot OM han får det så är det inte säkert han får ett skydd sen, har läst nånstans att om de får det som väldigt små så får de inte alltid ett skydd utan kan få det igen... Hoppas han klarar sig iaf!
Kramen!

Cillan bloggar sa...

oj, det visste jag inte. Att de som så här små inte får ett garanterat skydd. Usch, då vill vi verkligen inte att lilleman ska få koppor. Då är det ju som helt meningslöst, om man inte ens blir immun sen. Hoppas på det bästa!