söndag 13 mars 2011

Champagne - gott men inte så värst effektfullt

"Åh, det var ett bra kalas mamma. Å tårta med godis på..." Det var det sista Clara sa innan hon slocknade alldeles för sent igår kväll.

Bästis Lucas på dagis hade kalas igår. Clara var nog rätt nöjd med att lillebror valde att inte komma ut innan dess, då hade hon missat kalaset. Nu laddar hon för sin födelsedag och vi har lite ångest för hennes kalas som hon pratar rätt mycket om. Hon började väl förbereda där nånstans i oktober, sen har det varit en hel del tjat om kalas och när födelsedagen ska komma. Vi har ju inte kunnat planera in nåt eftersom vi inte vet när den här lillebror tänker komma ut, så kalaset ligger på is. Vilket prinsessan inte riktigt vet om.

Spänningen är stor i kön till fiskdammen..

Vi tittade inte på melodifestivalen igår. Vi öppnade en flaska champagne när Tanja och Philip kom över på middag istället. Melodifestivalen kliar i hela kroppen så nä tack. Men champagne satt fint! Tricket funkade inte nånstans, meningen var ju att sätta fart på värkarna. Ännu en skröna alltså. Det går inte att få fart på bebisar som man vill, de kommer visst när de behagar. Jag har även börjat dricka hallonbladste som min syster rekommenderade, smakar trist och när jag googlade insåg jag att det skulle man ha börjat med för 6-7 veckor sen, så njaa. Dessa trappor har jag gått upp och ner i (endast halva trappen med i bild, inte att förglömma) vilket resulterade i benhinneinflammation. Promenader, stark mat, uppe och röra på sig så mycket det går, blablabla... Nä man blir bara trött.

1 kommentar:

Anonym sa...

Spara dina krafter till förlossningen ist? Barnet kommer väl när han/hon är redo, finns väl nån anledning till det...Stort lycka till!!