onsdag 28 oktober 2009

:(

Nu har dom åkt... Tiden går som bekant lite hastigt just när man inte vill att den ska göra det. Mamma och moster vinkade hejdå imorse och är nu åter hemma i byn. Vi saknar dom redan!
Clara frågade efter mommo det första hon gjorde när jag hämtade henne på dagis, sen skyndade hon hem för att rusa in i sovrummet och leta. Det var en stor besvikelse när hon inte hittade någon och det blev ett himla tjat om att ringa mommo. Hon traskade runt med miniräknaren några varv och pratade intensivt, sen var det bra. När mommo äntligen ringde (på riktigt) hade Clara inte tid att prata, det var Nicke Nyfiken på TV.

Petri är borta med jobbet, igen... Det blev ett abrupt slut på jobbandet vid halv tre och stress iväg för att hämta Clara. Huliganbus ända till läggdags och ett bad däremellan. Nu har jag återigen återställt lägenheten, svabbat undan middagsgegget och ska försöka rycka upp mig med en kopp kaffe sen blir det jobb. Inte helt taggad, inte ett dugg faktiskt men det kanske blir bättre med det där kaffet...

1 kommentar:

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack