måndag 13 februari 2012

Mat fick vi då hela helgen!

Förra veckan avslutades med SPA, mhm... Frank åkte på en kort semester till farmor och farfar så medan Clara var på dagis i fredags testade jag och Jennie Elite Palace Hotel och deras SPA-behandling för två. Vi hamnade där eftersom det var första stället som hade en tid ledig och en tid för två! Kroppsskrubb och bastu sen fick en av oss massage och den andra satt i hett bad med trevliga oljor och massagestrålar sen bytte vi plats. Kroppsspray i form av olja, lent och fint och avslutningsvis en fotmassage. Rätt mosiga och gosiga efter det!

Petri hämtade på dagis så vi fortsatte att lyxa till tillvaron. Hamnade på gamla hederliga Tranan , där var vi mycket förr och nästan alltid åt man deras Pelle Janzon (deras variant på carpaccio). Och sen kvällsaktiviteter på det, förr alltså. Nu åt vi sen lunch och ett glas vin och shopping på det. Blev lite nostalgiska där på Tranan och började prata förr i tiden och så hamnade vi, där efter shoppandet på Oliver Twist. Eftersom Jennie och även jag en kort sväng jobbade på Akkurat där i begynnelsen så blev "lillasyrran" Oliver Twist ett ställe vi hamnade på ofta. En öl blev det där och vidare hem. Petri gick ut och jag, Jennie och Clara hade en mysig tjejkväll.

Lördag skulle jag ha yogat för första gången i livet, grymt taggad att prova på yoga. Tror det kommer göra susen för min hälsa men passet var fullt. Störigt. Blev istället en tur ut på stan, lunch på Capri och hem igen. Clara hade lördagsmys med faster och jag och Petri passade på att käka flott innan Kiruna/Brasiliansk inflyttningsfest. Renfilé på Bar Nombre och ett fantastiskt rödvin men nästan godast tycker jag att deras Cava är. Kan inte annat än rekommendera och sen söta bröderna Svensson som gör tillvaron där så mycket bättre än på alla andra ställen.

Söndag och Clara laddade för kalas, hon hade gärna velat gå redan innan frukost och tyckte att väntan var lång och jobbig. Vi lyckades invänta rätt kalastid utan smärre utbrott och hann också smarra god lunch även denna dag, på Långbro Värdshus. Clara kände direkt igen sig när vi kom in, "Ååååå det är här man får goda pannkakor!" Så prinsessan fick pannkakor och sen kalas!

Ja å så hämtade vi hem minsta lilla söta gryngubben och åt även middagen ute, familjen + farmor och farfar. Diskmaskinen fick en välbehövlig paus denna helg!

Inga kommentarer: