fredag 29 april 2011

Skoterraggare

Igår packade jag in mina små knoddar i bilen för att dra en repa till Vittangi. En hälsa-på-runda till grannbyn blev det. Kaffe och bulle nr 1 hos Ögrens där det fanns småfolk i form av en supersöt Tage på 1 år och en helt ny liten Ville som kom dagen innan Frank. Vidare till Rehnbloms för kaffe och bulle nr 2 och en titt på ännu en färsk bebba och polare till Frank, Oskar som kom veckan innan Frank.

Idag ännu en soft dag hemma i Kuoksu. Lek och bus ute och Clara vågade sig på att testa livet som skoterraggare. Vi fick besök av Sanna och hennes buspojkar och sen fredagsmys såklart!

Efter middagen smarrade vi chokladpudding, glass och fruktsallad och på det lite dans. Freddan visade upp sina bästa moves för Clara och Elsa som visade sig vara exemplariska elever. Efter det drog mommo upp volymen och spelade Elvis. Freddan och Mia buggade järnet, mommo och småtjejerna försökte sig också på nån form av styrdans och jag rockade med Frank på höften. Även Elsas lillebror som vilade på soffan vaknade till, stack upp sina små armar och viftade i takt. Efter det god natt.


Det är ingen hejd på maskiner och fordon av olika slag hemma hos mommo och moffa. Morbror Freddan har ju också en del snabba och fräna maskiner. Här instruerar han Clara hur miniskotern fungerar. Det är en julklapp från mommo och moffa till barnbarnen.


Inga kommentarer: