fredag 8 april 2011

Massage fredag!

Var tvungen att kolla en gång extra imorse, det är verkligen fredag idag. Jag har ammat mig igenom även denna vecka. Nu har Frank tagit ett långt sovpass två nätter på raken, det tackar vi för! Annars äter han ungefär varannan timme dygnet runt, ibland kan han lyxa till det och sova tre timmar innan hungern väcker honom igen. I natt fick jag sova mellan elva och tre, det var välbehövliga timmar. Sen körde han varannan timme igen. Ångrar att jag inte la mig samtidigt som Frank, då hade jag fått sova mellan tio och tre. Han tog alltså sitt första sovpass på fem timmar, underbart! Hoppas det fortsätter så, han får gärna glufsa i sig hela dagarna bara man får sova några extra timmar på nätterna.

Det är liksom fokus på att amma och byta blöja men jag har faktiskt hunnit med en långprommis varje dag. Igår fick jag och Frank till en lunchdejt med Petri. En perfekt pannbiff vid Vinterviken. Annars har jag mest styrt upp här hemma, det vanliga, tvätta, plocka undan efter Clara, laga mat och igår fick jag till ett bullbak.

Idag väntas massage av Massage Marina, hon masserar landslaget i amerikansk fotboll. Så hon kan massera. Jag är nästan lite rädd, men jag vet med all säkerhet att hon kommer få loss en del spänningar. Hon har bra drag i nyporna!

Inga kommentarer: