måndag 18 april 2011

Frösådden är gjord

Helgen gick i en rasande fart. Middagsbjudning på fredag, lunchbjudning på lördag, kaffebjudning lördag em och på kvällen tog jag mig ut på lokal för att fira Jennie. Hemma redan innan 01:00, då var det överfyllt i mjölkcentralerna och väldigt behövligt att "tömma". Petri gav en omgång ersättning under kvällen vilket gick hur bra som helst. För den skull hade jag kunnat stanna hela natten lång. Men det kändes precis lagom att få en dos av socialt liv och krogliv. Sen vet man ju att det inte blir sovmorgon hur man än gör.

På söndag fick Frank träffa den första biten av släkten Fors. Faster Pipa tog tåget från Göteborg och droppade in vid lunchtid. Innan Petri och Clara hämtade upp henne tillbringade vi en lååång stund i sängen, hela familjen, gött!
Söndagsmys!


När Clara vaknade imorse (på tok för tidigt) var den första frågan "Vart är den där pipan nånstans?" Vi klev upp, ordnade frukost till Pipa, vinkade av henne och sen letade vi fram vårskorna. Hög tid för det och enormt befriande att slippa alla tjocka vinterkläder. Att komma iväg i tid till dagis är plötsligt en helt annan grej, så mycket lättare.

Efter dagis var Clara ivrig att komma igång med frösådden. Hon fick ett superkit med allt man behöver i födelsedagspresent från familjen Linghall och Vingbäcks. Superbra present! Så nu har Clara fullt upp med att kolla hur det växer. Bara idag har hon stämt av en si så där trehundra gånger.

Sår frön

Inga kommentarer: