torsdag 23 augusti 2012

Dagis är kul, eller??

Fortsätter med en ny typ av annorlunda vecka. På dagis.

Förra veckan avslutades med en riktigt mysig skärgårdsfest. Två 40-åringar firades. 40-åringar! Lät som värdsligt gammalt! Men det är där vi börjar hamna, tydligen. Dem firades iallafall hela långa dagen. Tävlingar och lekar i Pontus och Anki stil, mästarnas mästare var temat. Mycket skoj. Det var en varm dag så ingen var skärskillt ledsen över att bastun inte stod klar. Istället blev det havsdopp och chill på klipporna. God mat, trevliga människor, sång och dans och Karaoke. En toppen kväll!

Och att vi hade hel proffsiga barnvakter gjorde såklart kvällen extra bra. Då kan man vara lugn och ha kul. Faster Tanja och onkel Philip gjorde ett grymt bra jobb, jag är djupt imponerad och tacksam för att dem finns!

Och nu då, på dagis. Tredje dagen för Franks inskolning. Han är tuff. Men även den tuffaste kan bli liten och rädd. Just nu testar vi att jag sitter i ett rum där han inte kan se mig. Här har jag suttit i snart två timmar så jag förutsätter att det går bra. Hoppas innerligt iallafall! Och Clara är en nöjd och stolt storasyster. Dock lite orolig för hur det ska gå. Men hon berättade för Frank att det nog ska gå bra, för att han har ju henne!

Inga kommentarer: