torsdag 2 augusti 2012

Årets besök till Furuviksparken

Årets besök till Furuviksparken blev inte helt som planerat, tyvärr. Vi mötte upp mamma, pappa och syrran med familj. Tanken var två dagar i parken. En med djur och tivoli och en med sol och bad. Frank fick feber och precis när vi rullar in för att betala entrén tycker jag mig se att Clara ser lite sliten ut. Halar upp termometern som alltid finns i beredskap. 38,5... Nähh!

Nå, vi var ju där. Clara taggad trots feber. Startade lugnt med vätska, Alvedon och åka i barnvagnen. Och när Clara sen fick i sig lunch blev hon som en nytt barn. Vi rockade lite försiktigt på tivolit, tittade på djuren, vann på lotteri och käkade stora glassar.

Dag två uteblev. Hem och kurera istället. En mycket besviken Clara och det gör ont i hjärtat när man ser hennes febriga ögon febrilt försöka övertala en om att hon är frisk nu, mår prima, orkar visst bada!! För att sen somna i bilen och vakna hemma ledsen och besviken.

Och än mer besviken blev hon när mommo och moffa inte kunde komma som planerat eftersom Frank fått otäcka virusblåsor som smittar bara man slänger en blick åt varandra. Och även moster och familjen måste ställa in. Orättvist tyckte Clara, orättvist tyckte jag. Och vi är lite ledsna och besvikna för ett tag.


Inga kommentarer: