tisdag 6 april 2010

Påsktigrar & en liten påskkärring

Hur mycket vi än inte ville att påsken skulle ta slut så är det nu ett faktum. Kuoksu var som vanligt alldeles helt perfekt och vi har haft ett schyrrans påsklov i 10 dagar. Clara har vunnit KM på skidor, klassen damer 2 år. En liten pokal samt en lila häst med rosa man OCH ett påskägg fyllt med godis blev första priset. Clara var nöjd, mamma var JÄTTENÖJD. Tänk att hon nu kan åka skidor, min lilla bebis!

Skoter med pimpelfiske, grilla korv, suovas och koka kokkaffe över öppen eld. Skidor, äta god mat, bastu, en fjälltur till Riksgränsen, fräknar på näsan, rida, elda i öppna spisen, pimpeltävling och njuta. Påsklovet var ungefär som vanligt.

Vi hade så fullt upp att påskkärringarna flög till Blåkulla precis i sista stund. På måndag en timme innan det var dags att åka mot flyget förvandlades Ludde och Agi till små påsktigrar och Clara bemästrade rollen som Easter witch. Kidosarna gjorde sig redo och sen knackade vi på hos grannarna som satt i morgonrock och med håret på skaft. Där bjöd Ludde på skönsång, hela Bumbibjörnarnasången, 4 år och utantill!! (Den är ju hur lång som helst). Agi gjorde ett försök med Bamsesången men trycket blev för hårt så vi kom ingen vart med den. Clara som annars bubblar upp med alla typer av sånger tystnade tvärt och fick tunghäfta. Men det var i alla fall det finaste påskkärringsuppträdandet jag har sett!

Inga kommentarer: