måndag 23 november 2009

Te med honung i


Koffeinfritt fruktte med massor av honung från Kuoksus bin! Dagens medicin.
Clara vinglar med en stor vuxenmugg och sörplar i sig sitt te, rör ut honungen med en sked, smuttar på skeden och ger ifrån sig ett ihållande Mmmm. Hennes första kopp te och det var visst en upplevelse. Inte minst för att hon lyckades så bra med att dricka från en mugg där hela ansiktet fick plats.
.
Det är den sista kureringen efter svininfluensan. Vi har legat i feber större delen av förra veckan och nu har hostan tagit över, ingen rolig hosta. Det var väldigt lättande att Clara snabbt anammade tedrickandet. Honungen och det ljumma teet gör halsen len och håller hostan borta, bästa medicinen hittils som har gett nån form av verkan på svinis. Det och glass har vi blivit lite lyckliga av annars har det bara varit jobbigt.
.
Jag ligger efter på jobbet och med allt annat också för den delen. Morgondagen som är första arbetsadgen på en vecka kan bli exakt hur jobbig som helst. Inte helt sant, jag har haft några arbetsdagar här hemma och försökt jobba så mycket som möjligt hemifrån. Men det är mycket som väntar...

Inga kommentarer: