onsdag 22 april 2009


En något mallig tjej idag. Clara fick ett par nya vantar under söndagens shoppingtur, ett par fingervantar, Claras första fingervantar! Hon studerar händerna noga när hon får på dom, testar att klappa, vinka och sen håller hon upp händerna för att ingen som går förbi ska missa hennes fina, alldeles nya fingervantar.

Jag kommer ihåg vårkänslan när man var liten. När det var dags att lägga undan sina varma tjocka vinterhandskar och man kunde dra på ett par tunna fina fingervantar. Och ofta i samma stund var det läge att äntligen ta fram cykeln. Att den här känslan kunde infinna sig i början på juni är en helt annan grej, det var ändå en fin vårkänsla liksom. 

Nu är jag sörlänning och kan gå i fingervantar hela året om jag känner för det. Inte lika charmigt men det funkar. Oops! Höll på att köra över en jättestor sjöfågel, kör vagn och mobilbloggar samtidigt.

Ska precis sätta mig vid vattnet medan Clara sover, lyssna på båtarna som puttrar förbi och spana ut mot äppelviken. Det är charmigt om nåt!

Inga kommentarer: