onsdag 19 mars 2014

Trashig onsdag

Bästa kvällen för att trasha hela köket är utan tvekan onsdag! För på torsdag morgon kommer städerskan och sanerar!! Gudomligt skönt. Idag bakade vi cupcakes, jag var riktigt riktigt osugen. Clara och Frank supertaggade så det var bara till att dra på förklädet. Mitt i baket blev dom tokhungriga och käkade upp det mesta av smeten. Det blev trots detta några cupcakes med chokladfrosting som spritsades ut som bajskorvar, på detta alla typer av strössel som hittades OCH rosa, lila och ljusblått läbbigt gelépynt. Sen tvingades pappan att äta tre stycken när han kom hem från jobbet.

Och idag har vi genomlidit runt 4-5 vredesutbrott från den lille mannen i trotsåldern och alla i familjen undrar när denna trots tänker ge sig. Eller övergår 3-års trots smidigt till 4-års trots kanske. Antagligen...

Mellan trotsen är han faktiskt världens härligaste unge. Sjukt härlig. Det gör ju att man orkar. Imorse efter att han berättat att han älskade mig ville han visa mig hur man gör armhävningar. Hur man gör hade han sett på Bolibompa och han var så exalterad över att visa detta. Han ville att mamma skulle bli lika stark som honom och spiderman! Där är vi helt av samma åsikt!

Inga kommentarer: