söndag 23 mars 2014

En skön söndag!

Dagens träning gick ruskigt bra, starka ben på spinningen och jag körde slut på allt i hela kroppen och 3 km rodd på det. Petri och barnen roade sig på badhuset och till lunch hämtad de upp Teresia som gjort Sundsvall, Frankrike och Stockholm på en vecka och återvänder hem till Australien imorgon. Härliga macaronens direkt från Frankrike och kaffe innan en långprommis i solen. Clara hakade på oss och Petri och Frank stannade kvar nere på bryggan och fiskade.

Lite bubbel. Rostade rödbetor med örthollandaise. Bloody Mary musslor, pasta och vitt vin. Glass med hemkokt kolasås, mango och annanas. Det blev vår middag.

Och medan bastun blev varm frågade Clara och Frank mycket grundligt ut Teresia om alla djuren som finns i Australien. Hon visade bilder och förklarade bl.a hur flygande hundar ser ut och att de bor några på hennes balkong, hur stora spindlarna kan vara, vad kängurun äter och alla fina färger som fiskarna har. Det var två mycket exalterade och nyfikna åhörare. Clara vill gärna åka och hälsa på, Frank tycker det verkar onödigt med tanke på att krokodilerna har så långa och vassa tänder!

Inga kommentarer: