söndag 7 april 2013

Tidig morgon

Frank vaken först av alla, som vanligt. Som en liten solstråle kom han 06:30 för att meddelade att det var bubba i brallan. Jag bad honom gå till pappa som sov i Claras säng för att berätta nyheten. Han kom snabbt tillbaka, fortfarande med samma budskap. Okej, bara att kliva upp och byta blöja.

Nu sitter vi i köket och diskuterar. Frank berättar att ekorrar är väldigt rädda för tigrar. När jag frågar om han äskar sin mamma svarar han "Öööh.. Nej. Mank dälskar bilar!!" Han hävdar stenhårt att han är fyra år gammal. När jag frågar om han ändå inte är två år svarar han bestämt. "Nej" sen räknar han noga på fingrarna. " Eeeen, tjvå, tje, FYJA! Mank fyja!". Och med den övertygelsen är det svårt att säga emot.

Frank har varit på semester. Han åkte till farmor och farfar precis lagom till när det var dags att flytta. Det blev en veckas semester för honom. Frank var supernöjd och vi var också rätt nöjda. Med den lilla vilden hade flytten blivit komplicerad. Nu har det flutit på bra och vi kommer sakta i ordning. Det är rätt härligt att bo i hus! 

Inga kommentarer: