söndag 14 april 2013

Bybo på besök

Det blev en lång väntan men till slut så. Till slut kom Ella! Där nånstans innan 22 i fredags kväll dök hon upp. Clara kämpade och lyckades hålla sig vaken och hon hann väl bara fråga runt femhundra gånger när Ella kommer under kvällen. Precis innan hon kom fick Clara lite panik, plötsligt kom om hon på att hon eventuellt kunde bli så pass blyg när Ella väl kommer att hon kanske inte vågar säga något! "Hur gör man då mamma???"

Det löste sig rätt bra. Clara blev en liten blygis först men upptäckte efter ca 3 minuter att det var precis den samma gamla vanliga Ella som hon brukar träffa i Kuoksu.

Eftersom det tokregnat hela natten till lördag och verkade fortsätta i samma anda under dagen åkte vi till Sickla och Dieselverkstan. Vi började med lunch och till Franks stora glädje fanns det köttbullar. Glad som en speleman tryckte han fem stora köttbullar, Clara åt en. Sen var Clara och Ella med i skapandeverkstan medan jag och Frank läste åtta djurböcker i biblioteket. På vägen hem käkade vi glass och handlade grejor till middagen. Clara bestämde redan i måndags att det MÅSTE bli tacomiddag när Ella kommer. För det är det festligaste hon vet!

Idag blev det ponnyridning på Lemshaga. Clara var cool som vanligt. Frank var nog livrädd men kunde ju inte banga när storasyrran var så tuff. Något sammanbiten och stel gick han med på att sitta upp i sadeln. Han njöt inte direkt av turen men var rätt mallig efteråt.

Nu har vi kört Ella in till stan och saknar henne redan. Jag hade nu tänkt jobba men jag är för slut. Skiter i att koka kaffe och försöka bli skärpt nog att jobba. Jag gosar ner mig hos Clara och Frank istället. Imorgon gasar vi upp till vardagstempot igen. Ser väl inte helt fram emot det kanske.





Inga kommentarer: