fredag 12 april 2013

Inredningstankar

Vi har blivit väldigt förtjusta i det danska märket HAY. Beställde fyra barstolar, vit stol med ben i ek som kommer matcha vårt helsköna barbord som är en sjukt maffig ekskiva som står på ett ben i rostfritt. Till dessa små trevliga stolar kommer vi att köpa varsin fårskinnsdyna. Det enda man blir tokig på är dessa leveranstider, 4-8 veckor på allt. Åhh, man vill ju ha NU liksom. Både jag och Petri har ett toksug att få premiärsitta just vårt barbord. Tända en brasa, gosa ner sig i fårskinnsdynan, öppna en flaska vin. Det kommer bli så bra det här.

Jag längtar också väldigt mycket till vår platsbyggda soffa som kommer pryda en hörna på vårt övre plan. Den är inte ens påbörjad, eller jo den är ritad men nu ligger nog offerter ute hos snickerier. Sen är det ju det där med att vänta igen. Hoppas på att hitta en skitsnabb snickare.

Och under förra helgen hittade jag ett så himla fränt köksbord. 2 meter 50 cm. Det är stort det! Lite sån industrikänsla. En kraftig bordsskiva i Ek och en stålram på Indori. Hittade många fler snygga bord, både vita ljuva, betong och rustika ekbord. Skitsvårt att bestämma sig juh!

Inga kommentarer: