måndag 18 mars 2013

Frukostyn

Som jag har packat och pysslat och städat, homestyling med tulpaner, fruktfat och hemtrevliga små dekorationer med citroner, lime och ljus. Vi har skalat av hela hemmet. Det blev bra! Ännu bättre att vi fått ut en annons om försäljning, utan bilder och ändå ett helt gäng som visat intresse. Idag fotades lägenheten och snart finns även bilder ute. Spännande!!

Nu är det på riktigt, RIKTIGT på riktigt. Snart är frukostvyn över Södermalm ett minne blått. Högalidskyrkans torn, Tantolunden och en skymt av DN skrapan. Den utsikten byts väldigt snart ut mot hav och skog. Vemodigt och lite sorgligt. Väldigt läskigt men på ett pirrigt och nyfiket vis. Efter 17 år i stan blir vi nu skärgårdsfolk. Det kommer bli nåt helt annat. Det kommer bli bra!

Mitt i detta fyllde småtrollen år och Clara bjöd in dagispolarna till ett maskeradkalas och Frank fick på nåder vara med och fira på en kant. Tackar gudarna för att vi har en grym festlokal i föreningen. Där röjde minisarna järnet och Clara hade ett mycket bra kalas trots att vi senare upptäckte att fröken hade feber.

Idag är vi hemma och kurerar.

Inga kommentarer: