onsdag 5 december 2012

Öka tempot!

Jo, det är mycket nu. Mycket på jobbet, mycket hemma, hinner inte riktigt med. Och snart är det jul! Jag har svårt att faktiskt tro att det är lucia nästa vecka, men så verkar det vara.

Det senaste veckorna har varit intensiva. Medan Petri åkte en snabbis till Kina så passade jag på att röva bort syrran som fyller 40. Hon fick flygbiljetter och en packlista hem i brevlådan. Vi fick en långhelg att umgås och bara mysa och surra ikapp, ses ju så sällan så det fanns en del att prata om.

Lunch på stan, shopping och kusin Anna-Lena och kusin Ingela som anslöt. Ulrica blev festsminkad och sen klev vi ombord på Birka. Mat, vin och dans till tidig morgon. Långfrukost, taxfreeshopping och incheckning på SPA. Massage, bastu, bubbelpool och härliga vitamindrinkar innan vi klev av båten i Stockholm igen. Ett trött gäng men vi tog oss ändå ut för middag, käkade på Himlen där till och tog en kaffedrink hemma innan vi stupade i säng.

Söndag och sovmorgon sen fick Ulrica välja en sista aktivitet innan jag lämnade av henne på Arlanda. IKEA... Norrläningar är såna, det är helt normalt! Så jag följde snällt med. Väl där var det helt ok, egentligen spelar "aktivitet" ingen större roll, bara man får umgås och dessutom umgås utan barn ibland. En riktig kvalitetshelg!

Clara och Frank passade på att ta en weekend hos farmor och farfar vilket passade in ypperligt.

Och nu kör vi i ett högt tempo även denna vecka. Inte så många dagar kvar av den så det är bara att öka!

Inga kommentarer: