söndag 15 januari 2012

Godsaker

Sushi till middag idag, på Svenska Sushi Köket. Den bästa sushin man kan få och snyggt och många goda roliga tillbehör, man får in ett litet konstverk på tallriken. Flott och GOTT! Efter det söndagsfika hemma med godsaker från Gateau. Och det för att fira två nätter utan napp! När tredje natten är avklarad får Clara hämta ut sin utlovade present. Vi gjorde som min syrra gjort med sina barn eftersom det här med att sluta med napp varit stort och jobbigt och grymt för Clara. En smärre tragedi och vi har försök sen i somras utan framgång. Hon har den bara på nätterna men då har den varit oerhört viktig för Clara, det har verkligen inte gått att somna utan.

Nu "nappade" :) hon dock på idén att när hon slutat och varit utan napp i tre nätter får hon välja precis vad hon vill i leksaksaffären, verkligen precis vad hon vill! Valet blev en Hello Kitty Lap top. Den suktar hon efter och nu är det nära!

Första natten utan napp meddelade hon redan när vi borstade tänderna att hon kommer då skrika, skrika högt och ropa efter nappisen. Och det gjorde hon... Skrik i 10-15 minuter. Sen sa hon "mamma, jag kommer aaaaaldrig att kunna somna utan napp" Och så somnade hon stenhårt. Andra natten frågade hon för säkerhets skull om hon kunde få nappen, jag sa nej. Hon sa ja, jag sa nej. Vi läste en bok och hon testade några gånger att fråga om hon kunde få nappen. Sen sa hon att hon aaaaaldrig kommer kunna somna utan napp och så somnade hon stenhårt. Nu är det tredje natten. Vi läste bok, och sen kom frågan om hon kunde få nappen. Jag sa nej och Clara drog ner mungiporna och suckade högt. Jag frågade om jag skulle lägga mig bredvid henne en stund och det ville hon. Sen sa hon att hon aaaaldrig kommer kunna somna utan napp och så somnade vi båda två.

Man vill ju liksom ha allt! Tillslut valde Clara semlan.. 

Helt slut efter semmelattacken.

Inga kommentarer: