måndag 23 januari 2012

En dag på IKEA bara...

Fixade lite på IKEA i förra veckan, även fast det är en del strul med att åka själv med Frank så hade vi en mysig dag. Och han gillar IKEA, helst barnavdelningen. Helt begeistrad av alla stora gosedjur som hängde i taket, alla färgglada saker och rutschkana! Han gillade i och för sig att titta på allt på varuhuset, prylar och människor, hyfsat nöjd att åka vagn. I famnen några gånger men det är då det blir struligt. Ont i ryggen (jooodå, den gör sig påmind fortfarande), han är ju inte precis lätt. Sen får man liksom inte med sig något annat, det blir svårshoppat. Något svårshoppat även med Frank i sin vagn, jag fick inte med mig en hylla som jag verkligen hade behövt, irriterande. Var även tvungen att lämna andra grejer, mindre grejer men som sagt irriterande när man en gång är där.

Fika var också kul, en av Franks bästa grejer. Äta och fika och mysa, oj vad han gillar! Men det blir svettigt, strul att få med sig bäbis och fika. Man kan ju inte lämna han själv vid bordet precis. Måste lämna vagnen med en miljon prylar när man ska in på en minitoalett, känns inte kul men man får helt enkelt hoppas på att medmänniskorna runt i kring är hederliga.

Och sen då betala och få med sig allt till bilen, barn, grejer, en del rätt stora grejer, kläder, hoff... prylar. Man har ju som sagt en miljon prylar när man är ute med liten älskling.

IKEA var kul med jobbigt. För oss båda. När bilen var packad och vi skulle dra, ja då slocknade Frallan tvärt i vagnen. Oooookeeeej... Jaja, jag låste om bilen och prommade till ICA, prommade lite till, stannade och åt lunch på nån halvdålig thairestaurang, rätt behagligt ändå. Frank sov sött, jag blev mätt, fick en kaffe helt lugnt och utan avbrott. Frank sov vidare, vi promma runt hela stället. Det finns ju en del att shoppa där runt IKEA. Kollade MQ, H&M, InterSport, nån butik med inredningsgrunkar, letade tofflor till bäbis. Sen tog intresset för shopping och promenerande slut och jag kom på att vi måste skynda till dagis! Väckte Frank och rullade hem.

Tur att det finns en kille i familjen som vill hänga med och handla och hjälper till att bära!

Inga kommentarer: