tisdag 23 september 2014

Premiärnerverna höll inte hela vägen

Och Sickla loppet genomfördes under söndagen. Clara startade för andra gången och Frank debuterade i sina rosa supersnabba Nike skor. Det var nervöst innan start, Frank var sammanbiten, Clara var nära att svimma. Två bleka små nunor trängdes i startfållan. Trampade nervöst med sina små fötter och ordnade oroligt med nummerlapparna så att siffrorna alldeles säkert syntes. Pang! Starten gick...

En befrielse att äntligen få starta och på några minuter var allt över. Det var lyckliga små dun som passerade mållinjen. Där fick de saft, banan och en chokladbit men kanske viktigast av allt, medaljen! Och sen ville dom åka hem, bums!
Hem och byta om för nu var det dags för ännu en premiär. Frank hade bestämt sig, han skulle upp på hästryggen. Hans största önskan under veckan var att lära sig rida. Vi drog till Lemshaga ponnystall.

Med bestämda steg klev en liten Frank ut ur bilen och traskade upp mot stallet. Hälsade på hästarna, gav dom äpple och lämnade lika bestämt in en walkover. Näpp, idag tänker jag INTE rida, jag går. Och han gick och Clara red. Sen fikade vi prinsesstårta på Delselius, åkte hem, ordnade älgfärsbiffar till middag och somnade gott!

Inga kommentarer: