måndag 2 juni 2014

Chock

Vi är alla i chock, inte minst Frank. Från att ha varit killen som man trodde skulle använda napp till minst 15 år och varit totalt ointresserad av att ens prata om att sluta med den. Och använt den gärna exakt hela tiden så fattar han ett beslut helt på egen.

Vi åkte till Kolmården. Kollade delfinshow, klappade ormar, åkte på linbanesafari och såg tigrar, lejon, giraffer, björnar och allt vad parken har att bjuda på. Åkte karusell, käkade sockervadd och åt glass. Men fränast var när vi hälsade på hos Bamse och Lilleskutt. Bamse hade ställt fram en blå kista i trä med ett stort svart hänglås. Där i ett litet hål kunde man plutta i sin napp för de som var mogna att lämna den. Plötsligt utan att vi ens försöker uppmuntra går Frank, något sammanbiten, fram till lådan. Han pluttar i sin lilla napp och återvänder till vagnen. Säger inget, drar ner kepsen och ber oss köra vidare.

Nu har det gått fem nätter och han är helt oberörd. Igår frågade han om det möjligen kunde finnas en extranapp i skåpet, kunde vara bra att ha tyckte han. Nej, svarar jag och sen pratade vi inte mer om det.

Han slutar aldrig att förvåna denna fantastiska lilla unge!!

Inga kommentarer: