onsdag 6 november 2013

Finfika

Tisdag firade vi in med prinsesstårta och jordgubbs smoothie. Efter dagis och bankärenden tyckte vi att tisdagen behövde hottas upp och gick på tjusigt café. Jag tänkte en liten bulle och saft, Clara och Frank fattade ingenting av den idén när det fick syn på tårtutbudet. Går man på café så ska man göra det fullt ut!
När vi promenerade hem från dagis idag funderade Clara på hur vi skulle toppa tårtan från igår. Äta på restaurang var det enda rätta. Kycklingspett och det skulle vi äta i Hägersten hos den där snälla farbrorn. En liten thairestaurang i nåt kvarter där borta i Hägersten som Clara anser är den finaste restaurangen i hela Stockholm. Det är god mat, absolut och vi är gamla stammisar. Barnen har ätit flera kilo kycklingspett där i sina dagar. Men nä, aningen hysteriskt att ta sig från Värmdö till Hägersten i rusningstrafik för ett par kycklingspett. Vi fick gårdagens korvgryta till middag istället. 

Clara tyckte att det var världsligt tråkigt men sken upp igen när hon kom på att hon och Frank ordnar en show för mig. Sång och dans avslutade denna afton!

Inga kommentarer: