söndag 30 maj 2010

Söndagsmys

Clara spanar på båtar vid kajen på restaurang J

Dagen idag, dagen efter Anne och Michaels vikingabröllop var en trött men fin dag. Ponnyridning, lunch vid Velamsund, paketöppning och tårta i Tyresö, vidare till Restaurang J och en söndagsbrakmiddag med Petra och Christoper (han blir arg när man stavar namnet fel men jag chansar, får ju skylla sig själv när han ska krångla till stavningen så där). Kvällen var helt grym, man ville aldrig gå hem. En otroligt vacker, solig kväll med båtarna som drar förbi, härligt... Men, det är en ny dag imorgon, jobb och dagis så när klockan hade passerat läggdags för Clara med 1 1/2 timme avlägsnade vi.

Och bröllopet igår var som ett lyckligt bröllop visst ska vara - regnigt. Kallt och blött men ändå så bra, en vacker ceremoni ute på en udde. Bruden som blev bortrövad strax innan vigseln anlände i vikingaskepp och brudgummen gjorde entre på en vit springare. Väldigt fina löften eller snarare tal av både bruden och hennes man, inte ett öga tort. Sen bjöds det till vikingagille!

Jag ska se om jag får liv i vår kamera som tröttnade och gav upp i går kväll, en del bilder borde vi hunnit få med innan kameran la av.

Inga kommentarer: