tisdag 27 augusti 2013

Fullt ös

Dagis är igång och förkylningarna därefter. Clara först ut med feber så det var bara att avboka veckans träningspass  och stanna hemma. Man fattar ju inte hur det orkar köra så hårt trots feber.

Det var ett mindre krig hela eftermiddagen igår. Frank biter Clara i fingret för att något senare klösa henne i ansiktet. Clara ledsnar på att lillebror tar allt och förstör allt så hon drämmer en rosa prinsessväska rakt i huvudet, så hårt att hela väskan går sönder. Jag kör det gamla muttricket "nu-är-det-dags-för-GLASS!!!" för att hinna ner i tvättstugan och köra igång en ny maskin, hänga tvätt och eftersom jag är så supersnabb hann jag även med ett toabesök innan glassen var uppäten och friden slut.

En ovanligt hektisk dag och plötsligt blir det tyst... Bådar sällan gott. Jag lämnar matlagningen för att kolla vad de nu hittat  på. Och plötsligt är de bästa vänner och Frank får välja sagor som Clara sen läser om och om igen. Dom fnittrar och småpratar en lång stund och äter till och med middag tillsammans utan att bråka. Plötsligt händer det liksom!


Inga kommentarer: