söndag 21 juli 2013

Middagsplanerar i solstolen

Googlar annanspaj. Låg och halvsov i solstolen och kom på att det väntas nya gäster ikväll. Har en annanas i kylen, jordgubbar, crème fraîche och grädde. Det kan man nog slänga ihop en liten paj på. Kött i marinad, färsk potatis, sallad och nåt att göra sås på. Finnemang, middagen är klar. Då kan jag sola lite till!

Clara har tjatat sönder mig sen hon fick reda på att moster med familj är på väg. Hon undrar exakt hela tiden hur många minuter det tar att köra från Småland och hur många minuter det kan tänkas vara kvar tills de kommer. Och Frank ska pussa å krama på Lovisa säger han.

Vi har haft en strid ström av gäster det senaste veckorna. Och det är inte bara Clara som tokdiggar när  det kommer besök, jag är också rätt glad i det. Faktum är väl att vi hela familjen myser när det är folk i huset.

Igår åkte ett gäng hem och då passade vi på att testa nya båten. En gammal båt men ny för oss. Clara tyckte den var ful och skruttig, jag tyckte den var ball. Det blev en härlig kvällstur in till stan, spanade in Grönalund, Djurgårdskanalen, drack kaffe och käkade glass. Det är förhoppningsvis såna stunder som våra barn tänker på när de tänker på sin barndom!

Inga kommentarer: