måndag 1 november 2010

Hästar, fondue och andra trevligheter

I helgen som varit ville Clara hemskt gärna vara med på hopptävlingen som ordnades av Lemshaga ponnystall. Hon tyckte att hon var tillräckligt stor för det. Det blev ingen hopptävling men en ridtur på Ron, vi får nog återkomma om några år när det gäller hoppningen.

Vi har även haft halloweenmiddag med familjen Nylander och hårt party för kidsen. Klockan var nog runt 22 innan Ebbe, Signe, Saga och Clara däckade i soffan. Clara hade en endaste önskan om halloweenklädsel på dagisdiscot och här hemma - häst! Och så fick det bli, hon hade dock en spindelklänning till sin hästmask så det var en något udda kostym men Clara diggade den stenhårt. Hon sa att det var ett bra party på dagis men var lite besviken, Lucas hade inte pratat med henne. Han hade pratat med en annan tjej och inte visat minsta intresse för Claras dansklänning som hon ville visa. Du milde tid...

Eriksdalsbadet, kollat hus, brunch på Kvarnen, lite shopping, konstutställning och inte minst fondue hemma hos familjen Krobath. Det var helgen som varit, en bra helg!

Inga kommentarer: