tisdag 22 december 2009

I Kuoksu med pyrande julkänslor

Njuter av total tystnad och ett glas lingonsaft...

Micke kom över på en kopp kaffe men drog precis iväg med sparken så snön yrde. Clara sover efter ett snöpass med snowracern och övriga personer jobbar. Jag håller brasan vid liv och slår in paket. Julstämningen börjar krypa sig på å jag vill aldrig mer åka härifrån!
Dagens aktiviteter kommer att bestå av skinkgriljering, slå in nåt paket då och då, frysa islyktor i form av stjärnor som vi lite snyggt placerar ute på gården. Massor av lyktor, så mycket ljus det bara går. Här får man vara glad för det lilla ljus man får mellan 10-13 och då är det lite halvljust dessutom.

Efter ytterligare förberedelser inför julbordet har jag lovat Clara att vi går ner till stallet och hälsar på Ellas hästar. Hon har pratat om Ella och hennes hästar i flera månader, ja sen vi var här sist helt enkelt. Så hästarna ska få en morot eller två och sen vill nog Clara titta till sin hund, Sune. Pappa är fodervärd och styr upp Sune till en prima jakthund så han får nog stanna här, möjligen nån visit till Stockholm under sommarlovet eller nåt.

Elden håller på att brinna ut och veden är slut, måste ta en tur till vedboden innan Clara vaknar!

Inga kommentarer: