tisdag 14 oktober 2014

Kära dagbok...

Mama donade ny manikyr, plockade ut sina nya brillor och träffade sköna tjejer på Boquerian i förra vecka, ett litet besök på Riche också med svägerskan, den allra minsta av dem. Annars mycket på gymmet!! Och mycket med bokstäver. Clara går ständigt runt med penna och papper och antecknar ord och ljudar som om hon inte gjort annat! Frank testar också men det blir ju nåt helt annat. Han är svinnöjd i alla fall och hela alfabetet kan han, bara när han sjunger det men ändå!
På fredag discokalas för Clara och under tiden grillade vi andra hamburgare. Sen ordnade Frank och jag fredagsmys lagom till discopinglan kom hem igen. Vi skulle kolla Idol, innan programmet var slut hade hela familjen dunat in i soffan.

Desto mer energi på lördag. Petri jobbade och Frank ville åka buss. Så vi intog frukost och åkte buss. In till stan, till Slussen och vidare med tunnelbana. En stor dag för Frank! Vi kollade in Kulturhuset, åkte upp till "Rum för barn" och lattjade runt, spelade spel och lyssnade på sagor. Vi delade en pasta Bolognese på tre och promenerade ner till Kungsträdgården för att köpa glass.

Sen äntligen en dejt med Petri och vi kollade in Tolv Stockholm. Åt middag på O'Learys och drog av ett parti bowling.
Söndag fick Clara sin vilja igenom och åkte med Petri och Frank till badhuset. Att man kan älska det så mycket! Men det är säkert att man är en poppis pappa om man tar med dem dit!! Jag förberedde söndagsmiddag och masade mig till gymmet för ett spinningpass. Och sen fick vi besök av hela familjen Krobath med alla små kusiner!

Söndag blev måndag och det var visst igår... En ny vecka är i full gång! Bara till att köra på då!!

Inga kommentarer: