lördag 28 februari 2015

Sportlovet

Aldrig har väl sportlovet varit sportigt som detta. Eller i alla fall väldigt längesen. Vi är åter i Thailand, tillbaka snabbare än nån kunde ana. Gårdagens barfotalöpning, 6 km i hyfsat tempo längst med stranden i 37 väldigt varma grader kändes ju exakt så, väldigt varmt... Men ändå hanterbart. 

Dagen innan en spontan bootcamp på stranden. Hade tänkt testa paddleboard men kom sent och missade den gruppen. En tuff bootcamp och dusch i havet eftersom ön var strömlös den dagen. Strandhäng på Slow Down, barnen byggde sandslott och spelade boll. En lätt lunch och upp med barnaskaran på flaket. Vi åker flott i Maries pickup truck a la Thaistyle. Och eftersom alla blev taggade på Muay Thai, thaiboxning som vi tittade på kvällen innan åkte vi förbi träningslokalen för att kolla läget. Det slutade med ytterligare en timmes spontanträning. Varsin personlig tränare till mig, Marie och barnen och sen körde vi ett mördarpass. Som en smäck efter bootcampen!! 

Backar vi till onsdag så hade jag vilodag med mycket poolträning för Frank. Han simmar snart felfritt.
Tisdagens träning och mitt första sportlovspass blev löpning, skor på och ut på stranden. 6 km kvällslöpning resulterade i ordentliga skavsår så resterande träning sker barfota.

I eftermiddag planeras volleyboll på Slow Down med efterföljande middag vid havet. Och kanske poolhäng innan dess, vi får se... Jag har inte nuddat solstolen många sekunder sen vi kom i måndags, inte för att jag räknar med det med fem olugna barn och Marie, men kanske några minuter idag.

I övrigt, lite shopping, besök till svenska skolan, glass, upptäcka, gooood mat, kall öl, nya människor, bus och bad!!

Inga kommentarer: