lördag 27 december 2014

Rock'n Roll

Jag har aldrig sett Frank rocka så hämningslöst som när han åker disco-tuk-tuk. Efter en vecka i Thailand är det fortfarande det allra bästa. Clara lärde sig simma här om dagen och det är det enda hon vill göra nu. Simma, simma och simma... Hon kunde riva av typ fem simtag innan men nu drar hon iväg flera varv runt poolen.

Jag och Petri kör ett träningspass om dagen. Löpning eller gymmet för mig och promenad och gym för Petri. Och sen tar vi resten av dagen som den kommer!

Vi hamnade nära Patong Beach eftersom vi inte hade så mycket val. Bokade sent och spontant som vanligt. Fick ett flyg till Phuket och röck ett boende i sista stund. Hotellet är helt ok men jag fattar ju varför alla tipsat om de flesta ställen utom Patong. Som förstagångsresenärer till Thailand hade vi inte några direkta förväntningar så det här blir bra!

Det enda Frank haft synpunkter på är varför i hela världen vi inte döpte honom till Rock'n Roll. Clara saknar Kuoksu och kusinerna men är annars nöjd, så hittills är semestern strålande bra!

Inga kommentarer: