måndag 28 juli 2014

Siffror, bokstäver och flodhästar

Bara +27 denna morgon så vi stressar inte ut i solen, idag målar vi stenar och ritar fantasidjur. Clara fick även ett plötsligt sug att öva på bokstäver och siffror. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte "hunnit" sitta mer med henne och öva hon är ju intresserad och vill verkligen lära sig. Men nu kör vi! Mor, far, ros, sol det är klart. Vi avancerar till favoritordet, häst osv...
Frank ritar en flodhäst på stranden som jagar nyckelpigor och tittar på regnbågen. Skriva känns onödigt. Eller jo, han vill lära sig skriva "korv" men sen räcker det.

Kanske man skulle baka bullar idag... Eller tunnbröd, den omgången mamma bakade när hon var här börjar sina. En mindre tragedi i familjen då det är det enda brödet barnen äter. Mommos tunnbröd eller korvbröd med smör på. Korvbröd känns som väldigt flumm att servera till frukost, det bär mig emot.

Och pappan kommer hem idag, jag kan alltså dra ut och träna igen!! Vilat kroppen sen i onsdags, not good. Vi har haft skönt strandhäng med faster Petra, faster Tanja, onkel Philip och lilla dunet Edwin. Jennie och Ellen har tittat förbi och vi gjorde en utflykt till Djurö, hängde i stan, shoppat och ätit och ätit och ätit. Mycket trevligt men kroppen längtar faktiskt efter spinningcykeln, tunga vikter och till och med lite längt efter en löptur.

Dags att fylla poolen, rensa ogräs och plocka av dagens skörd. Jordgubbar, smultron och några tomater kan det bli. Ska fundera på det där med bullbak under tiden.

Inga kommentarer: