tisdag 29 december 2015

Morgonkaffe

I Stockholm igen... Jag tackar för snö och minusgrader, utan det hade allt blivit tungt. En stilla morgonkaffe och funderingar kring nyår. Det blir det första i Stockholmland. Läskigt.

onsdag 16 december 2015

Jullov

Vi har flyttat och sånt. Jag, Clara och Frank. Den här gången till vårt alldeles egna hus, MITT hus. Det är stort och fint och nytt och har en view, en fantastiskt view. Helst när man efter bastun står uppe på takterrassen och vilar ögonen på Torsbyfjärden. Det har varit svårt att se allt det fina, men 2016 ska det bli ändring på sånt. Efter den här hösten som har varit kaotisk känns det ändå skönt att komma hem nu. Försöka landa och bygga bo, mysa in sig och skapa ett nytt hem, en ny trygghet och ett nytt liv. Men jag har så svårt att ta in att det faktiskt händer, att det är här jag ska bo nu och börja om. Efter jullovet hoppas jag att inspirationen kommer och jag blir sugen på att inreda igen och gör vårt hem till ett HEM. Jag behöver bara samla kraft och energi och få ordning på allt runt ikring, det är sannerligen ingen liten maskin att börja om med ALLT.

Jullovet kommer bli det mest behövliga på åratal. En del skolarbete men jag tror faktiskt jag ska påbörja det arbetet exakt precis just nu för ovanlighets skull. Värdelös att spara och skjuta fram. Men apropå skjuta, skidskytte på TV nu, ska bara... Kan väl titta lite bara och sen ordna med skolarbete.

fredag 4 december 2015

Superior Kids

Superior Kids... Det är Clara det!! Som hon sett fram emot sin första OCR-tävling, hinderbana med superhjältar och gladiatorer efter banan. Hon var supertaggad och sa efteråt att hon möjligen var något nervös precis innan start för det hade varit snurrigt i magen och hon skakade i hela kroppen men sen när startskottet gick, då försvann allt.

Och hon genomförde tävlingen like a pro! Lugnt, sansat med kraft och mod. Mammas tjej!!