torsdag 26 mars 2015

Mycket av allt

Det är liksom mycket nu och så...
Och barnen fyllde år. Frank önskade sig en hund eller en dinosaurie i present, Clara önskade sig också en hund eller nästan mer en kanin, hon kunde inte bestämma sig. Det blev ingetdera. Det här med djur... Jag gillar djur absolut, har alltid velat ha en hund, en stor, typ grand danois. Och det är fantastiskt att få växa upp med djur, jag är övertygad om att jag hade varit en helt annan person idag om jag inte haft så mycket djur i kring mig som liten. Och det är bara positivt, allt (för barnen). Men man undrar ju också hur man ska få till det. Ytterligare en varelse att ta hand om och vad gör man när man reser bort... Jag ska försöka mig på en sommarkanin, typ hyra borde man väl kunna göra. Det kanske är en bra start. Jag är sjukt impad av mina föräldrar som "stått ut" med alla dessa djur när jag och mina syskon var små. Undrar lite hur dom gjorde... Jag är i alla fall oerhört tacksam för detta!

Födelsedagspresenterna blev succé även utan djur. Vi har däremot skjutit upp kalasandet med kompisar. Petri var på träningsläger i fjällen hela födelsedagshelgen och jag insåg mina begränsningar och avstyrde att ordna två barnkalas ensam. Får rysningar bara jag tänker på att ordna kalas, tyvärr. Men det är fasiken ingen lek. Och nu verkar både Clara och Frank helt glömt bort att ha kalas. Kanske jag också råkar glömma i år, får man göra så???

Fast visst firade vi, hela helgen!! Började med fredagsmys i poolen och jag hade härliga tjejer på besök och sånt blir både Clara och Frank minst lika glada över, dom älskar när det är besök på väg. ståtliga väckningar på födelsedagsmornarna, både lördag och söndag. Frank valde tacofest till middagstema på lördag och jag gjorde pulled beef till de vuxna, vi fick spontanbesök och hade en härlig kväll som avslutades med nytt poolbad under stjärnorna. Clara valde att leka med Hanna på sin dag och bara mysa hemma, provcykla med sin nya cykel och en repris på tacofesten till middag. Alla nöjda!

Sen har vi väntat på våren, funderat på att byta till sommardäck, blivit förvånade över bakslag som snö, is och minusgrader, väntat med däckbytet och frustrerat pratat om att vi längtar till sol och värme. Som man gör, alla år...

Och så är det mycket av allt. Men jag spänner på säkerhetsbältet och trampar gasen i botten!



lördag 14 mars 2015

Stjärnfall

Ligger i poolen... Ute, under stjärnorna! Lena och Sofie åkte hem efter en skön middag, barnen sover och jag gled ner i badet. Lyssnar på Darin, vilken grym kille. Har liksom inte förstått det tidigare. "Ta mig tillbaka" den går på repeat nu, kommer göra ett tag.

Och jag såg ett stjärnfall! Önskade mig något...

måndag 2 mars 2015

Paddleboard Koh Lanta

Idag så, äntligen paddleboard!! Jag visste att jag skulle gilla det. SUP även kallat, stand up paddle. Världens bästa Marie tog hand om alla fem barn. Milkshake på Slow Down och volleyboll medan jag paddlade med Linda och ett härligt gäng tjejer! www.lindalakohlanta.shapemeup.se

Det var ordentliga vågor idag och många som plumsade i. Jag dök en gång, ändå impad av mig själv. Och det var alltså inte enbart paddling. På brädan gjorde vi också burpies, armhävningar, situps, plankor mm mm OCH sa jag att det var ordentliga vågor idag... Kul balans- och styrkepass. Det här vill jag göra igen!!