lördag 17 januari 2015

Födelsedagsfrukosten!

Dom hjälps åt!! Aldrig någons så hjälpsamma barn som en födelsedagsmorgon. "Jag vet!! Vi samarbetar!!" Säger Frank och öppnar paketen, blåser ut ljusen och äter upp tårtan.

Vi har en nybliven 40-åring i familjen!!


söndag 11 januari 2015

Första turen i år

Apuh.. 10 varv runt Velamsund igår. På långfärdsskridskor. Det är galet kul. Hoppas på att isarna håller sig ett tag. Hoppas, hoppas, hoppas!

onsdag 7 januari 2015

Glassig dejt

Hon har en dejt bara... Bjuder på chokladglass i poolbaren och sånt.

fredag 2 januari 2015

Koh Yao Noi

Jag ligger och stirrar rakt upp i ett mosquitonät. Myggorna och allt annat som bits har redan bitit och ätit mig sönder och samman. Men det här himla nätet borde ju skydda mot resten av djungeldjuren. Hör en apa dra runt här ovanför och grodor slabbar runt överallt, småkryp, storkryp och allt en djungel har att erbjuda finns  runt hörnet, finns bredvid din säng!! Vi har tagit oss till en paradisö, Koh Yao Noi. Underbart, fantastiskt och precis som det ska vara på en paradisö. Men det här med krypen, djuren, myggen!!! Hoja... Vet inte... Kanske jag ändå inte passar i paradiset.

Alla sover.. Jag hör vinden, havet och... Apor och grejer. Ska försöka sova nu. Imorgon en tidig morgonpromenad eller en tur med kajak sen frukost, sol, bad och nån exotiskt drink i en cocosnöt, massage, lunch och jaga strandkrabbor. Lite sånt. Livet i paradiset bara!